2013.01.23.
13:09

Írta: kamagrazsele

Kamagra zselé

Kamagra Zselé

A Kamagra zselé, vagy más nevén „Oral Jelly” méltán népszerű az Ajanta termékek közül. Hasonlóan a rágótablettához, előnye a gyorsabb felszívódás, ám e miatt egy tasak, csak egy aktushoz biztosítja a kívánt hatást. Ennek folyományaként az ára, a többi Ajanta termékhez viszonyítva alacsonyabb, így kompenzálván a zselé gyorsabb felszívódását. A Kamagra zselé, a rágótablettához hasonlóan széles íz világgal rendelkezik, ezért a legkényesebb igényt is kielégíti. Hatóanyagát, a gyártó cég a többi termékéhez hasonlóan 100 mg mennyiségre lőtte be, így biztosítva a kívánt hatás elérését.

Tovább: faszallito.com

Címkék: kamagra kamagra zselé kamagra oral jelly kamagra eladó kamagra zselé rendelés kamagra zselé eladó kamagra gél kamagra gel olcsó kamagra zselé kamagra zselé hatás

2012.12.19.
15:11

Írta: kamagrazsele

Kamagra Zselé

A Kamagra Zselé az Ajanta Pharma cég egyik legújabb potencianövelő készítménye.

Egy doboz Kamagra Zselé egy hétre elegendő. 7 különböző izű zselét tartalmaz.

Ára Magyarországon 5000-7000 Ft körül mozog. Hatóanyaga a szildenafil nevű vegyület, mely a Viagra alkotóeleme is. A Kamagra zselé megrendelhető több weboldalon is. Én a faszallito.com oldalról rendeltem Kamagra Zselét. Diszkrét, gyors szállítás.

A Kamagra tablettához képest gyorsabban oldódik fel a szervezetben, így elég azt az aktus előtt 15-20 perccel bevenni. Ízre kicsit kesernyés, ez a szildenafil jellemzője. Hívják még Kamagra Oral Jellynek, Kamagra Gélnek is.

A terméknek ismert mellékhatása nincs, szigorú laboratóriumi körülmények között állítják elő. Hatóanyaga a Viagráéval megegyezik, annál azonban lényegesen olcsóbb, mintegy negyede annak.

A Kamagra zselé szerintem a legjobb potancianövelő eddig a piacon. Sokféle potencianövelőt próbáltam már ki, Viagrát, Kamagra Maxot, Dragon Power-t, számomra ez vált be. Ár/érték arányban messze ez a legjobb. 

Nem érdemes egy tasakot több részre osztani, a tasakra is rá van írva, hogy "single dose" azaz egyszeri adag.

Fontos, hogy egynél többet se használjunk egyszerre, lényegesen nem fog javítani a teljesítményünkön.

Kamagra zselé rendeléshez kattints ide.

Üdv

Címkék: erekció merevedési zavar potencianövelő potencianövelés kamagra kamagra zselé kamagra oral jelly kamagra eladó kamagra zselé rendelés kamagra zselé vásárlás kamagra zselé eladó kamagra gél kamagra gel olcsó kamagra zselé kamagra zselé tapasztalatok kamagra zselé hatás kamagra zselé vélemény kamagra zselé tapasztalat kamagra zselé vélemények szildenafil